Треньорът на Локомотив Пд Наджи Шенсой определи група от 25 футболисти за първия подготвителен лагер в Сандански. „Смърфовете” заминават за курортното градче в неделя сутринта.

От сметките на косовския спец отпаднаха шестима от подготвящите се с отбора в момента играчи. Това са вратарят Николай Митев, Людмил Николов, Деян Комленович, Петър Лазаров, Любомир Чернев и Бърнард Хейгън. На всички тях ще бъде предложено да разтрогнат договорите си с Локомотив по взаимно съгласие.

Ако откажат тази опция, шестимата ще бъдат изпратени в дублиращия тим на „черно-белите” и Шенсой твърдо няма да разчита на тях.

В групата за лагера в Сандански попадна халфът Ибрахим Атику, но неговото бъдеще в Локо Пд е под въпрос, тъй като се оказа, че ганаецът с шведски паспорт има сърдечни проблеми.

Междувременно „смърфовете” направиха трансферен удар, привличайки доктора на Ботев Пд Костадин Павлов. От щаба на Локо Пд се възползваха от проблемите в лагера на „канарчетата” и си осигуриха услугите на минаващият за един от най-добрите под тепетата специалист.

Ето и футболистите, които в неделя заминават на лагер в Сандански:

Вратари: Кирил Акалски, Стоян Ставрев, Иван Църваришки

Защитници: Ангел Йошев, Мартин Сечков, Георги Мечечиев, Георги Бъчваров, Цветелин Радев, Петър Кюмюрджиев, Костадин Гаджалов, Бенжелюн Юнес

Халфове: Дани Кики, Даксон да Силва, Евертон Джилио – Том, Милан Милутинович, Красен Трифонов, Веселин Марчев, Християн Попов, Валери Георгиев, Габор Ерос, Ибрахим Атику, Николай Чипев

Нападатели: Георги Данов, Рангел Абушев, Здравко Лазаров.