Локомотив Пд се отказа от услугите на Емил Колев, който изкара няколко дневни проби в Пловдив.

„Това, което видях за тези 3-4 дни показа, че Емил Колев има качества и възможности, заяви за Дарик радио старши треньорът Неделчо Матушев.За него няма да е добре да го вземем сега и да седи резерва при нас. Казах му го и на него, че има качества, но трябва да натрупа игрови опит. Ние ще го наблюдаваме него и други млади футболисти и лятото можем да им дадем възможност да дойдат в Локомотив.”

Днес се очаква в България да пристигнат трима чуждестранни нападатели, които ще изкарат пробен период в Локомотив Пд.

Французинът Дивитри Дюранд е на 28 години и за последно е защитавал цветовете на Ред Стар с 9 гола в 25 мача, а понастоящем тренира с бившия си клуб Вилемомбле.

27-годишният нападател Шива Стар Н'Загой е от Гибон и през последните пет години се състезава за френският Реймс, за който има 64 мача и 9 гола. От 2000-та година насам получава повиквателни за националния тим на Гибон, за който е изиграл 13 мача и се е отчел с две попадения.

26-годишният Хенри Мунианеза (на втората снимка) e от Руанда, който със своите 188 см. е най-високият от тримата. За последно е играл във ФК Жерминал, има шест мача и за националния тим на своята страна.