Всички футболисти на Локомотив Пд ще се наредят да дадат допинг-тест след мача с ЦСКА. Това се заканиха вчера шефовете на „черно-белите” в отговор на искането на „червените” играчите да бъдат проверявани след края на двубоя. „Ако трябва ще наредя на всеки един играч, взел участие в мача да мине и да даде проба. Няма да правим като ЦСКА, да пращат юноши и вратари, когато ги проверяват от УЕФА,” коментира генералният секретар на отбора Атанас Узунов.

Той обяви, че няма да има промяна на цената на билета за домакинството срещу „амрейците”. Така зрителите ще могат да гледат двубоя срещу 3 лева. 1000 билета пък ще бъдат предоставени на гостуващата агитка. На Лаута е пристигнала заявка за около 3000 пропуска, но подобна бройка е отказана. Сега „червените” фенове ще получат дори малко повече от регламентираните 10%, които се полагат на гостите.

За двубоя в събота „смърфовете” ще излязат с новата си екипировка Legea. Днес новите футболисти получиха своите окончателни номера, с които ще играят в шампионата. Новото попълнение Зоран Балдовалиев е поискал номер 8, който обаче не се използва от дълги години в чест на Христо Бонев. Така македонецът ще трябва да се задоволи с 28-ми номер.

От лекарския щаб на отбора увериха, че всички основни футболисти освен Гюрсел Вели и Георги Самокишев ще бъдат вдигнати на крака.