Локомотив Пловдив и Видима направиха зрелищен хикс в контрола, играна в петък следобед. Пред около 600 зрители на стадиона в парка „Лаута” двата отбора завършиха 3:3.

Първото попадение в срещата падна в 10-та минута. След продължителна атака пред наказателното поле на гостите, Карвальо върна топката към Костадин Гаджалов, който стреля с левия крак в долния ляв ъгъл на вратата на Видима, за да вкара за 1:0 в полза на „смърфовете”.

Петнайсетина минути по-късно гостите от Раковски изравниха. В 26-та минута Емил Стоев се справи технично със защитник на Локо Пд и пусна към Станимир Андонов, който с левия крак стреля покрай Тодор Тодоров за 1:1.

До края на първото полувреме домакините отново успяха да излязат напред в резултата. Христо Златински стреля от пряк свободен удар, Димитър Пантев плонжира и изби в страничната греда, след което Цветан Йотов довкара в опразнената врата за 2:1 за пловдивчани.

След почивката и двата отбора извършиха много смени, като в игра се появиха всички резерви. Паднаха и още три гола.

Гостите успяха да сътворят пълен обрат. Първо в 52-та минута Атанас Въргов стреля от пряк свободен удар в стената, топката попадна във Владимир Пекин, който от 25 метра с мощен шут стреля към вратата, топката рикошира в напречната греда и в гърба на Лучини, след което спря в мрежата на Локомотив за 2:2.

В 63-та минута гостите стигнаха до нов гол след многоходова атака. След центриране в наказателното поле, защитник на Локо Пд изби, топката попадна в Самет Ашимов, който подаде в наказателното поел към Емил Стоев и нападателят стреля технично покрай Лучини за 3:2 в полза на Видима.

Крайното 3:3 домакините оформиха в 67-та минута. Здравко Лазаров проби отлично по левия фланг, центрира, Пантев увисна и Рангел Абушев от два метра изравни резултата.