Отборът на Локомотив Пловдив и македонският Пeлистер не успяха да се победят, като завършиха при 0:0 в първи мач от турнира „Пири Банско“.

Двубоят бе изпълнен със здрави единоборства, а първата по-сериозна атака за „смърфовете“ дойде в 8-ата минута. Тогава Лазаров напредна, а центрирането му от ляво бе овладяно от Камбуров. Изстрелът на последния обаче бе овладян от стража на македонците.

Последваха минути, в които отново късметът не бе на страната на Камбуров, като завърналият се в Локо Пд нападател пропусна да открие резултата в 10-ата и в 30-ата минута. В 42-ата минута Н‘Дайе подаде хубав пас към Тодоров, който пробва атрактивна задна ножица, но топката излезе в аут.

След подновяването на играта тимът от града под тепетата продължи да има преимущество, като головите положения отново бяха пред вратата на македонския тим.С добри изяви се отчетоха отново Мартин Камбуров, Лазаров, както Асен Георгиев, който в самия край на мача, можеше да донесе победата на тима си. В 89-ата минута Дани Кики изпълни корнер, а Асен Георгиев засече с левия крак, но бранител на македонците изчисти.

По-рано през деня Монтана и Брегалница (Делчево) завършиха при същия резултат (0:0).