Още двама чужденци ще пристигнат в Локомотив Пловдив утре. Това са французинът Трезор Лунтала и уругваецът Виктор Фагундез. В същото време се разбра, че Едуард Ераносян леко ще се дистанцира от клуба и няма да пътува с отбора за Анталия. Шампионът с „черно-белите” не иска да се бърка в работата на треньора Наджи Шенсой.

В последно време излязоха редица информации за напрежение по оста Ераносян-Шенсой. За момента и двамата отричат подобно нещо. По информация на Гонг обаче, Едо ще продължи да бъде съветник на Константин Динев и няма да се бърка пряко в работата на спортно-техническия щаб.

Новите чужденци ще пристигнат в България утре. Виктор Фагундез е 26-годишен полузащитник, като до момента е играл за тима на Монтевидео Уондърърс.

Трезор Лунтала е конгоанец с френски паспорт. Той също е полузащитник и е на 27 години. Юноша е на Рен, като е играл още в Бирмингам, Гингам, Грасхопърс, Висетойс, Лувиероаз и гръцките Астерас Триполис и Етникос Астерас. За националния тим на Конго има 15 мача и 3 гола.

В Локомотив вече е халфът Боян Илиев, който бе капитан на Спартак Варна, а също така има и два мача с Левски.