Младият полузащитник на Локомотив Пловдив Дани Кики е изпаднал в любовна депресия броени дни преди края на втория подготвителен лагер на „черно-белите”. Кики страда сериозно от раздялата със своята приятелка Антония и това влияе върху цялостното му състояние.

Контузията на футболиста допълнително засилва мъката му за любимата, която изгря на страниците на последния брой на мъжкото списание FHM. „Дани вече става нетърпим. Не мисли за нищо друго и е изпаднал в сериозна депресия”, заяви за gong.bg Стойко Сакалиев, който дели една стая с Кики. Миналият през школите на Ботев и Спартак Пловдив футболист вече рядко излиза от стаята си, освен за тренировки, но в последните дни и това не се случва, тъй като е контузен. Кики дори нямаше желание да присъства на последната контролна на своя тим срещу Видзев, но в крайна сметка се качи в автобуса и тръгна със съотборниците си.

За момента никой не е наясно със ситуацията между Дани и Антония и какво е дало повод за раздялата между двамата. Близки до играча обаче твърдят, че двамата още не са свикнали с дългите подготовки и още щом Кики се върне в България отново ще се събере с хубавицата.