Треньорът на вратарите в Черноморец Бургас и националния отбор на България Любомир Шейтанов днес отпразнува своя рожден ден. Сутринта всички поздравиха рожденика, който в отлично настроение проведе и тренировка с тримата вратари на отбора.

Шейтанов се затрудни доста в избора на това, с което да почерпи колегите си и играчите, тъй като изобилието с което домакините отрупват тима, отседнал в австрийския хотел Сонек, не може да се опише с две думи. Все пак Шейтанов отскочи до разположения на километър от хотела търговски център и изненада всички с типични местни вкусотии.

Шейтанов получи специален подарък от отбора, но както сподели самият той, най-щастлив е от факта, че и тримата вратари са здрави и тренират пълноценно.

Паскал Борел, който страдаше от лека травма е напълно възстановен и участва наравно с останалите в тренировките. Има вероятност вратарят да вземе участие още в утрешната контрола със „Сваровски Ватенс”, но ако Шейтанов реши да го запази, то със сигурност Борел ще облече екипа на „акулите” в двубоя с немския вицешампион Шалке 04 в четвъртък идната седмица.