Наставникът на Литекс Ангел Червенков най-вероятно ще пусне в игра срещу Теплице днес същата единайсеторка, която започна контролата с румънския Тимишоара завършила 1:1. Мачът с лидера в чешкото първенство е днес от 17.30 часа на централния терен на хотел „Риксос”.

На последното занимание преди мачът с чехите специалистът изпробва именно такъв вариант в двустранната игра.

На вратата срещу сръбския гранд ще започне Родриго Галато. В центъра на защитата ще действат Пламен Николов и Александър Барт. Отдясно на отбраната ще започне Радостин Кишишев, а отляво Петър Занев.

В халфовата линия като опорни полузащитници ще излязат Сандриньо и Небойша Йеленкович. Капитанът на Литекс Ивелин Попов, ще действа зад изтегления в предни позиции Вилфред Нифлор. Бразилецът Дока ще атакува по дясното крило, а Христо Янев по лявото.

В хода на мача се очаква Ангел Червенков да пусне в игра и останалите си футболисти. Единственият, който няма да може да вземе участие в мача е контузеният Георги Миланов. Очаква се той да бъде на линия за последната контрола на Литекс в Турция срещу Цървена звезда в събота.

Съставът на Литекс за контролата с Теплице:

Родриго Галато – Радостин Кишишев, Пламен Николов, Александър Барт, Петър Занев – Сандриньо, Небойша Йеленкович – Христо Янев, Ивелин Попов, Дока – Вилфред Нифлор