Отборът на Литекс започна с престижна победа с 2:1 срещу лидера в хърватското първенство Динамо Загреб, втория си подготвителен лагер в турския курорт Анталия.

Футболистите на Динамо водени от хърватската легенда Звонимир Солдо започнаха по-активно мача и имаха възможност да поведат в първите минути, но вратарят на ловчанлии Тодор Тодоров се отличи с добри намеси.

В 35-та минута Седрик Канбон намери сънародника си Вилфред Нифлор в наказателното поле, който от малък ъгъл не остави никакви шансове на вратаря на Динамо Кох и откри резултата.

Седем минути преди края на първото полувреме след много спорно положение за засада Вукоевич се озовава сам срещу Тодор Тодоров и изравни резултата

Второто полувреме отново започна с превес за Динамо Загреб, но хърватските футболисти така и не съумяха да реализират създадените положения.

В 73-та минута Петър Златинов донесе победата за „оранжевите”, след като получи топката в дъгата на наказателното поле на Динамо и със силен удар с десния крак я прати в десния ъгъл на вратата, пазена от Кох.