Националите на Литекс Пламен Николов и Георги Миланов ще бъдат в групата на ловчанлии за домакинския мач с Локомотив (Пд). Това разкри треньорът Ангел Червенков пред клубния сайт на „оранжевите”. „Всеки момент Пламен и Георги ще се присъединят към отбора. Наясно съм със състоянието им след мачовете на националните гарнитури”, допълни Червенков. Мачът със „смърфовете” е в събота от 19 часа на Градския стадион в Ловеч.

Червенков призна, че за пореден път има проблеми с определянето на групата за мача от 13-ия кръг на А група. „Изпитвам трудности, защото всички момчета са в отлична форма, представят се много добре в тренировките. За мача с Локомотив трябва да избера 18 човека. Всички са на разположение, без наказания Небойша Йеленкович”, каза още треньорът на Литекс.

В същото време почетният президент на Литекс Гриша Ганчев и ръководството на клуба направиха поредния реверанс към ловешката публика. Босовете взеха решение децата под 16 години да влизат без пари на домакинския мач срещу пловдивчани.

"Призоваваме всички наши фенове да дойдат на стадиона и да ни подкрепят. Надяваме се, че ще се събере достатъчно публика", заяви президентът Трифон Попов.