Литекс пуска най-евтините билети в Шампионска лига за мача срещу Жилина от третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Срещата е във вторник от 20.00 часа на Градския стадион в Ловеч.

Собственикът Гриша Ганчев направи реверанс за феновете на "оранжевите" и определи цени от три лева за почти всички сектори на стадиона. Единствено за официалната трибуна входът е по-скъп, информира БТА.

По този начин ловчанлии се надяват Литекс да играе пред пълни трибуни в най-важния си мач в Шампионската лига за момента, който може да се окаже решаващ за влизането на "оранжевите" в групите на най-престижния турнир.

Със сигурност трибуните ще са пълни, след като на мача с Рудар в Ловеч имаше близо 7000 зрители на осемхилядния стадион.

Билетите за двубоя ще бъдат пуснати в продажба утре следобед в офиса на националния фенклуб на Литекс в центъра на Ловеч. От фенклуба призоваха привържениците на тима да заемат местата си на стадиона по-рано, за да не се стига до ситуацията от двубоя с Рудар, когато минути преди началото на срещата доста фенове бяха извън стадиона заради новия пропускателен режим, съобразен с изискванията на УЕФА.