Кондиционният треньор на Берое Пламен Липенски заяви, че очаква хубав мач срещу Черноморец. Той добави, че старозагорци няма да отписват мачовете за първенството.

- Г-н Липенски, преминаха ли емоциите и как е настроението в лагера на “зелено белите”?

- Наистина премина бързо. Още сме във весело и бодро настроение, бих казал. Не можем още да се нарадваме на победата и сме на път, но вече сме в друга обстановка – не в Стара Загора, а в Поморие, в лагерна обстановка. Чакаме следващия мач.

- Следващият мач е срещу Черноморец. Берое вече е стабилен с точките, но същото се отнася и за домакините. Какъв мач очаквате, предвид ситуацията в класирането?

- Очаквам хубав мач. Двата отбора играят футбол и го показаха от началото на първенството. За добър мач предразполага и времето. Виждаме едно прекрасно по отношение на климатичните условия време. Утре се предвижда да е доста топло – между 27 и 30 градуса, но това ще е така и за двата отбора. Надявам се да стане един хубав мач.

- Доста често коментираме физическото състояние на отбора. Вижда се, че “зелените” са добре подготвени за всеки мач, психически показаха и характер. Как се развива отборът до момента?

- Потвърждавам Вашето мнение. Отборът е прекрасно подготвен и за това главни виновници са момчетата, че изпълняват всичко, което техническото ръководство, начело с Петър Хубчев, им поставяме като задачи. 100% професионалисти са и резултатите са на лице. Надяваме се и в този мач да го покажем – да играем футбол и да дадем всичко от себе си, а накрая – каквото сабя покаже.

- Изоставя ли Берое първенството и се насочва изцяло към финала с Левски или продължава мач за мач и всеки двубой да е важен?

- В никакъв случай. Ние сме професионалисти. Това са мачове, отговорни в “А” група. Не ни минава през главата такова отношение през нашата работа. Ще излезем утре, за да потвърдим това, което казах.