Португалецът Рикардо Нунеш най-вероятно отново ще остане резерва. Срещу Ботев левият бек на Левски се появи след като младият Мики Орачев се контузи.

Твърде вероятно е той отново да бъде на пейката, но този път за сметка на друг футболист. По време на днешното занимание на Левски Елин Топузаков и Викторио Павлов опитаха други варианти. Единият е сравнително стандартен, Орлин Старокин да бъде върнат от ляво на защитата. Другата опция е свързана с Галин Ташев, който е роден през 1997 година и е най-младият, който тренира с Левски в този момент.

По всичко личи, че дните на Нунеш при „сините“ са преброени. Бившият футболист на Жилина показва посредствено ниво и през лятото ще трябва да си търси щастието на друго място. Лошото за Левски е, че подписа договор до лятото на 2015 година, което означава, че ще трябва да се провеждат преговори за прекратяване на контракта му, ако новата власт на „Герена“ не го пожелае.

В интерес на истината е любопитно да се отбележи, че бившият спортен директор Христо Йовов не настояваше за привличането на Нунеш, но Тодор Батков подписа с португалеца, който е роден в ЮАР. На всичкото отгоре контрактът е за още една година.