Треньорският щаб на Левски обмисля да вземе юношите, които тренират с първия тим и на лагера в Австрия, научи Гонг. На лагера в Правец на пълни обороти се подготвяше централният защитник Асен Георгиев, който е оставил добри впечатления в треньорското ръководство на „сините”. Централният защитник все още е едва на 16 години, но се справя добре в заниманията.

Другото момче, което е родено през 1993 година – Тодор Чаворски също продължава да се готви с първия състав. Той играе на позицията централен нападател.

Най-вероятно за Виена в понеделник ще отлети и Даниел Шмедин. Фланговият нападател вече е почти възстановен от контузията на коляното, която му попречи да тренира нормално в първия етап от подготовката на Левски. Шмедин и преди се е подготвял с мъжете, но така и не е попадал в групата за официален мач. При всички положения тези футболисти ще продължат да бъдат близо до първия състав и ако се представят добре може и да пробият в професионалния футбол.

„Сините” продължават да разчитат и на Александър Киров, който минава за един от големите таланти излезли от школата на Левски. Младокът ще се конкурира с Димитър Телкийски за позицията в дясно на „синята” атака.