Ръководството на Левски е на път да привлече Михаил Иванов от Ботев Враца, научи Гонг. Ако сделката стане факт, конкуренцията на вратарския пост в Левски ще се увеличи значително.

През последния полузесон Мишо Иванов защитаваше цветовете на Ботев Враца. Именно с изявите си в този тим, вратарят направи силно впечатление. Иванов запази вратата си суха в 6 мача и допусна само девет попадения в двубоите, които записа.

Любопитно е, че Иванов е юноша на Левски, но се изгражда като професионален футболист в Италия. Там вратарят стигна до договор със Сиена, но така или иначе не успя да дебютира в Серия А. Въпреки това той може да се похвали с няколко срещи на пейката в елита на италианския футбол.

На два пъти клубът от Тоскана го отдаваше под наем в други италиански състави. Най-напред Мишо Иванов пазеше във Фоджа, където работеше под ръководството на чеха Зденек Земан, който сега е старши треньор на Рома.

Преди да се върне в България Иванов защитаваше цветовете на Пиаченца. Куриозно е, че за кратко вратарят беше в ЦСКА, но „армейците“ не го ангажираха.

Очакваният нов вратар на Левски е висок 185 сантиметра. Той е роден на 7 август 1989 година в София.