Ръководството на Левски е на път да си осигури услугите на доста класен играч за новия сезон. Според кипърските медии халфът на сензацията в Шампионската лига този сезон Апоел Никозия – Марсиньо е пред преминаване при „сините” от София. Трансферът на „кариоката” е много възможен, тъй като негов мениджър е кипърският импресарио Карабидас, довел Кристовао Рамос на Герена.

Марсио Иванилдо да Силва-Марсиньо е на 31 години и е в Апоел от 2010 година като изиграва 58 мача и вкарва 9 гола. Този сезон халфът има 25 мача и 2 гола за тима от Никозия. Той взе и дейно участие в сензационния пробив на кипърците в Шампионската лига – записвайки 11 мача за своя отбор, който стигна до фазата на четвъртфиналите, където бе отстранен от Реал Мадрид. Марсиньо изигра пълни 90 минути при визитата на „кралете” загубена с 2:5 на „Сантяго Бернабеу”.

Атакуващият халф започва кариерата си в бразилският Сао Каетано през 2001 г. и играе там до 2003-та година. Следва един сезон под наем в гранда Сантос където Марсиньо записва 28 мача. След това е продаден на португалския Маритимо, където за четири сезона изиграва 140 мача и вкарва 17 гола.