След победата вчера с 5:0 над чешкия Прибрам, днес преди обяд Левски направи възстановително занимание продължило над час и половина. В него участие взеха всички играли в мача и тези, които не взеха участие. Дарко Тасевски и Георги Христов тренираха наравно с останалите.

Да припомним, че вчера първия гол за 2010 година за шампионите вкара Седрик Бардон. Той вкара и второ попадение, а останалите бяха дело на Сърмов, Христо Йовов и Николай Димитров. В срещата дебют за Левски направиха Майкъл Тевия и Миро Антонов.

В началото на обедното занимание Георги Иванов се включи в квадрата на вратарите и усети желанието на Георги Петков да си възвърне титулярния пост. За малко вратарят не контузи, с по- остро влизане мениджъра.

След обиколките, които навъртяха играчите, започнаха и упражненията с топка.В тях не се включи Гаджев, които тренира индивидуално. Йордан Милиев, който вчера единствен игра цял мач, се прибра рано в хотелския комплекс за процедури.

Георги Иванов раздели полевите играчи на 4 отбора от по 5 футболисти и направи турнир па минифутбол. Състезанието бе спечелено от тима на рожденика Елин Топузаков, който днес навършва 33 години. В отбора бяха още Седрик Бардон, Дарко Тасевски, Николай Димитров и Мирослав Антонов.

След като завърши турнира и заниманието за по- голямата част от играчите, Георги Иванов остави за допълнителна работа Тасевски, Христов и Гаджев, които биеха удари към вратарите.