Футболистите от представителния тим на Левски излязоха във ваканция след двубоя от турнира за купата на България срещу Черно море. Отборът ще се събере отново на 9 януари, сряда в 15,00 часа на "Герена", когато ще се проведе първата тренировка от зимната подготовка.

Помощник треньорът на Левски Николай Митов коментира представянето на тима през есенния дял от шампионата, като обясни, че най-голямото разочарование е било отпадането на тима от евротурнирите, от Сараево.

Митов заяви, че Левски няма да взима футболисти през зимата на всяка цена, а ще търси класни попълнения. Има вече набелязани имена, както от България, така и от чужбина. Той потвърди, че в отбора се завръща Йордан Милиев.

Помощникът на Илиан Илиев добави: "Не съм съгласен с твърденията, че сме взели през лятото футболисти, без да ги гледаме. Всеки един от играчите, които пристигнаха на „Герена“, бяха следени от дълго време. Просто понякога адаптацията е трудна, изисква време, а за някои тя изобщо не идва.", каза още той.

"Най-важното през пролетта е да се борим във всяка една среща за трите точки, като изобщо не си правим сметка къде и срещу кого играем. Само така се става шампион. Моите уважения към Лудогорец – тимът от Разград играе страхотно, но в България има само едно дерби и това е Левски – ЦСКА", завърши Митов.