Левски почти успя да се събере за първата си тренировка. Едни все още са във ваканция. Бурабия си счупил ръката при планинско каране на велосипед /професионалист/. Сърджан Лукин прецакал коляното си, но пропуснал да каже в клуба /още по-голям професионалист/. Хеан Деса няма виза и си почива в Перу, макар че няма от какво да се е уморил /професионално от страна на Левски/. Люпко Петрович кърши пръсти и гледа невярващо. Сърбинът вероятно е минал през всичко в занаята, но изглеждаше учуден.

Управителният съвет подаде оставка и почти всички останаха. Иво Тонев се разсърди. Остави Николай Илиев да се оправя с цялата каша, а той от дълго време не е бил в бизнеса. Корабът се разклати и Георги Иванов замина за любимата Варна. Искаха да го оставят, но му приеха оставката... Той пък се похвали, че е оставил впечатляващо наследство.

Братята Цоневи искат да си ходят. Бедоя дойде за първата тренировка, вече подписал с кипърски клуб. Менголо ще бъде изгонен, а въпросът е защо беше привлечен? В крайна сметка Левски закъснява със селекцията. Не пак, а отново, не отново, а за кой ли път...

Връщаме лентата една година назад. Стойчо Стоев започна подготовка с 13 футболисти. Сега бройката е малко по-сериозна, но има и известни прилики. Веселин Минев, Роман Прохазка, Сашо Александров и много юноши. Прибавяме Георги Костадинов и няколко, които са пуснати в по-дълга почивка. Малко по-добре, няма спор, но отново всичко се случва в движение и закъснението е още на старта.

Рано или късно, отборът ще се събере, а Люпко Петрович няма да се даде без бой. Този път обаче има и евротурнири. За щастие, Левски се върна в Европа, това обаче прави началото по-трудно и напрегнато. „Сините“ трябва да действат много по-организирано. Ваканцията беше кратка и вече свърши. Време е за работа, а тя е много и трябва да бъде правилна!