Шампионите от Левски ще изиграят само една контрола по време на първия си подготвителен лагер. В Израел „сините” ще срещнат или Динамо Киев, или Спартак Москва.

Подготовката на Левски в Израел ще е от 6-и януари до 21-и януари. Старши треньорът Станимир Стоилов иска да изиграе само един двубой и то ден преди отборът да се прибере в България. Мачът ще е на 20-и януари в Ейлат, където „сините” традиционно провеждат занимания.

На този етап по- голяма е вероятността съперник на Левски да е Динамо Киев. Нещо повече, украинците може да са също на лагер в израелския курорт. От тима искат да намерят съперник за още една контрола и тогава ще потвърдят мача с българския шампион.

Другият вариант за съперник е московският Спартак. Левски игра миналата година с руснаците и завърши 1:1. Тогава българите играха и втора контрола, срещу местния Макаби Натания, в която победиха с 2:1.

От 21-и до 28-и януари Левски ще се подготвя в София, а от 29-и януари до 14-и февруари е вторият лагер на „сините”, този път в Кипър. Там българите ще изиграят повече контроли, но на този етап няма сигурни съперници.