Продължават проблемите на старши треньора на Левски Станимир Стоилов преди мача с Марек в Дупница. Най-сериозно е положението с Жеан Карлос.

Днес той въобще не излезе да тренира на терена. Тръгвайки си от стадиона бразилецът бе лаконичен: „ Малко добре, но още боли”. Според Стоилов Жеан Карлос няма да се въстанови за сряда и ще пропусне гостуването в Дупница.

Живко Миланов също не тренира, макар че излезе и се разходи по терена. Той също по- скоро ще пропусне мача с Марек, отколкото да излезе на стадион „Бончук”.

Даниел Боримиров и Георги Сърмов, на снимката, тренираха индивидуално като въртяха обиколки. За Боримиров е ясно че няма да играе, докато добрата новина за Стоилов е свързана със Сърмов. Според треньора бургазлията по- скоро ще е налице за мача с Марек, след като не игра със Спартак Вн.

Някои от основните футболисти на Левски като Рабех и Томашич бяха пуснати от Стоилов да се приберат в съблекалнята по- рано от останалите. Те нямат здравословни проблеми, но треньорът имдавапо този начин да почиват.