Отборът на Левски ще играе контролна среща с Банско в паузата за националните отбори. Спарингът ще бъде на 11-и октомври, а новината бе съобщена от мениджъра на „сините“ Георги Иванов след равенството с Марек 1:1.

„Във всеки един мач трябва да сме агресивни, да има динамика. Иначе няма как да спечелим. След като не може да вкараш гол, няма как да победиш. Голям пропуск за нашия отбор, че не можа да победи днес. Не искам да подценявам Марек, но те не са от класата на Левски. Не знам дали е било подценяване от страна на играчите, или някои са се помислили за големи футболисти. Какви мерки да взимам? Това, което пропуснахме като точков актив, няма кой да ни го върне. Класата е постоянство. Някои изобщо не бяха тук. Има хора, от които съм доволен. Не можахме да намерим точния ритъм“, заяви Иванов за срещата с Марек.

„Левски ще има контрола в паузата. На 11-и октомври играем с Банско. Смятам, че паузата идва в подходящ момент. Нашият отбор имаше проблеми в началото на полусезона. Но загубихме инерцията, която имахме от мача с Лудогорец. Не успяхме да използваме самочувствието, което бяхме натрупали“, допълни Гонзо.

„Първенството е маратон, не спринт. Левски игра срещу Марек и тези точки трябваше да ги вземе“, завърши бившият нападател на тима от „Георги Аспарухов“.