Шампионите проведоха второто си занимание в Каварна. То се състоя на основния терен на стадион „Калиакра” и бе на електрическо осветление. На Левски рядко му се случва да тренира на лампи дори и в София на клубната база на стадион „Георги Аспарухов”. Край морето „сините” ще тренират по два пъти на ден, като второто занимание ще е на осветление. Отборът на кмета Цонко Цонев е от малкото български отбори, които разполагат с осветление и затова често Калиакра играе мачовете си по- късно от останалите в групата.

Георги Иванов и футболистите бяха посрещнати от повече от 100 фена, които разбрали, че Левски е в града, дойдоха да видят любимците си. Много от феновете нахлуха на терена преди заниманието, за да си вземат автограф от Георги Иванов, а по-възрастните само искаха да му стиснат ръка. Много възрастна жена се разчувства, че вижда на живо любимите й футболисти и обеща да гледа всички тренировки на Левски край морето. От фен клуба на Левски в Каварна опънаха знаме. Възрастен фен пък упорито се опитваше да заговори Седрик Бардон на френски, докато играчът тренираше. Явно човекът или искаше да демонстрира добър френски или не знаеше, че Седрик говори много добре български. След края на заниманието много от феновете си направиха снимки за спомен със своите любимци.

Самата тренировка включваше упражнения с топка, като Георги Иванов бе разделил отбора на две групи. Футболистите тренираха с по-добро настроение, отколкото преди обяд, когато имаха по програма тежко бягане.

Контролната среща Калиакра – Левски ще се играе на 24 януари, когато шампионите ще завършат с нея престоя си в Каварна.