Новият треньорски екип в Левски Ясен Петров и Викторио Павлов взе в групата на тима куп юноши от академията. Причина за това са многото наказания и контузии, които сполетяха „сините“ през последните дни.

В групата попадна едно напълно неизвестно име. Става дума за вратаря Александър Любенов, който ще замени в разширения състав контузения Божидар Митрев. Третият вратар Димитър Илиев пък има наказание от футболния съюз, тъй като е натрупал картони при юношите. Александър Любенов днес не тренира с мъжете, защото игра мач при юношите, а утре ще е на пейката в столичното дерби.

В тима попадат и още бледи юноши от школата на Левски. Става дума за Антонио Вутов и Радослав Цонев, които от доста време са част от първия тим. В групата е взет и типичният централен нападател – Тодор Чаворски, който преди време записа дебют за мъжете именно под ръководството на Ясен Петров.

Ето и пълния списък от футболисти на Левски, които ще бъдат на лагер преди двубоя тази вечер:

Вратари – Пламен Илиев и Александър Любенов

Защитници – Дъстли Мюлдер, Сюлейман Диамутен, Йордан Милиев, Стефан Станчев, Александър Башлиев и Иво Иванов

Халфове – Сержиньо Грийн, Даниел Димов, Дарко Тасевски, Радослав Цонев и Антонио Вутов

Нападатели – Жуниньо Жуниор, Иван Цветков, Тодор Чаворски, Кристовао Рамос, Даниел Младенов и Симеон Райков

Поради контузии извън състава са Нуно Пинто, Тони Калво и Божидар Митрев. С наказания са Христо Йовов, Орлин Старокин и Владимир Гаджев.