В третият си мач от подготовката в Австрия Левски играе от 19.30 часа срещу силния израелски тим на Апоел Тел Авив.

Вероятният стартов състав, с който ще започнат „сините” е : Георги Петков ще е на вратата, пред него в защита Стефан Станчев, Иво Иванов, Йордан Милиев и Веско Минев. В халфовата линия започват Владо Гаджев и Христо Йовов, а пред тях Дарко Тасевски. В нападение ще играят Димитър Телкийски, Жоазиньо и Гара Дембеле.

Тези, които ще играят тренираха по – малко от останалите. Заниманието бе тежко не само заради продължителността му, а и заради невероятната жега в Линдабрун.

Чехът Павел Беста направи първа тренировка с отбора и се очаква да изиграе няколко минути срещу Апоел. Той е споделил, че е в състояние да играе още днес. Пробите му ще продължат и другата седмица.

Холандецът Дъстли Мюлдер тренира индивидуално като имаше бегово занимание под ръководството на Ясен Екимов. Защитникът вече записа едно полувреме с Левски и днес отново ще бъде на терена през второто полувреме. Мюлдер вече е с договор за две години с Левски.

След края на заниманието Ясен Петров и Георги Иванов останаха да показват на Сашо Киров и Даниел Шмедин как да вкарват положения след центрирания. След това и вратарите Цецо Димитров и Иво Василев пък тренираха спасявания на дузпи бити от Гонзо и Ясен Петров.

„Най- кисел” по време на вчерашната вечерна тренировка и днешната преди обяд бе Жоазиньо. Той трудно прие отпадането на неговите съотборници от Холандия. За сметка на бразилеца Топузаков пък бе най- щастлив от обрата и класирането на Холандия. Най- шокиращо бе изявлението на холандеца Мюлдер, че е бил за Бразилия и не се радва на успеха на Холандия.