Филип Младенович е един от вариантите за нов ляв бек в Левски, научи Гонг. В сръбската преса се появи информация, че "сините" следят Никола Михайлович, но в крайна сметка цел на българския тим е далеч по-млад футболист.

Филип Младенович, който е роден през 1991 година в Чачак, напуска Звезда в края на календарната година. Причината е проблеми с треньора. Последният мач на "синята" цел е култовото дерби с Партизан, което Звезда спечели на 2 ноември с 1:0. В този двубой той влезе като смяна. Предният сезон Младенович е бил твърд титуляр в Цървена звезда, а с екипа на сръбския гранд печели купата на страната през 2012-а. Преди това той е играл в родния Борац Чачак.

Последните седмици Младенович е спряган за трансфер в различни френски клубове, но на този етап той продължава да е свободен агент. "Сините" търсят ляв бранител, тъй като бяха напуснати от Нуно Пинто, чийто договор изтече. Според запознати, 22-годишният сърбин е една от опциите пред Тони Здравков и треньорския щаб. Очаква се в следващите дни Левски да намери бранител, макар че основната цел пред скаутите на клуба е да привлекат ляво крило заради продажбата на Гари Родригес.