Отборът на Левски е пред затваряне на първата сделка за 2014 година. Гонг научи, че Антон Огнянов е в София и минава медицински тестове. Ако те бъда сполучливи, той трябва да подпише контракт със „сините“.

Доскорошният капитан на Любимец официално ще стане играч на Левски утре, когато трябва да подпише контракт. Най-вероятно Огнянов ще се обвърже със „сините“ от София за 2.5 години.

25-годишният футболист нашумя през последните месеци, заради добрите си изяви в редиците на новака Любимец. Той е роден в Стара Загора, като част от кариерата му преминава в местния Берое. След това той защитава и цветовете на Ботев Пловдив. В Любимец е от 2011 година, а е любопитно да се отбележи, че беше смятан за сигурно попълнение на ЦСКА, но сделката пропадна.

Антон Огнянов умее да играе на две позиции. Той стартира кариерата си като ляв бек, но в последно време се подвизава, като ляво крило.

През изминалата част от шампионата новият футболист на Левски изигра 21 мача в А група, в който вкара три гола и записа три асистенции. Мерникът му бе точен в двата двубоя срещу Славия. Той се разписа и при сензационната победа на Любимец на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив.