Левски ще проучи възможността да си върне Гара Дембеле, като го вземе под наем за пролетния полусезон, научи Дарик радио. За тази цел, според наша информация, Иво Тонев ще пътува за немския град Фрайбург, където в едноименния отбор играе Дембеле.

След промените в Левски и новите финансови възможности на клуба, се търсят футболисти, които да повишат качеството на отбора и той да е конкурентноспособен в борбата за шампионската титла. Един от вариантите е да се преговаря с тима от Бундеслигата, където бе продаден Гара Дембеле. Там бившият голмайстор на Левски играе изключително рядко, като е твърда резерва на титулярния централен нападател Сисе, който така и не бе продаден от немците.

Иво Тонев ще проучи възможността Левски да вземе Гара Дембеле под наем за пролетта и какви пари евентуално ще струва това на „сините”.

Неотдавна любимеца на „сините” фенове заяви, че в Левски е бил най- силният му период като футболист. Той не е доволен от статута му на резерва в сегашния му немски тим. В същото време треньорът на Фрайбург изрази мнението,че Дембеле не е готов тактически да играе в Бундеслигата.

В Левски искат да направят силна селекция за да променят визията на тима на терена и да атакуват шампионската титла и Купата на България.