Старши треньорът, на шампионите и насителите на Купата на България, Станимир Стоилов ще изпробва в контролите в Правец двама бразилски нападатели, научи Gong.bg.

Стоилов днес се прибра от почивка в Гърция и първо отиде до стадион „Г. Аспарухов”. Утре той ще има среща с президента на клуба Тодор Батков, за да разбере докъде са стигнали трансферите в Левски.

Треньорът на "сините" пожела двама марокански защитници и се надява поне един от харесаните двама да бъде взет. По тази причина той се отказва да пробва бразилския защитник Леонардо, който трябваше да дойде в България за проби.

Други двама кариоки, играещи в Европа, ще бъдат другата седмица в България. Те ще се подготвят с Левски в Правец и ще бъдат изпробвани в контролите, които „сините” ще изиграят там. Първата е срещу Хасково, втората - по всяка вероятност срещу Апоел Никозия, а третата с Видима Раковски.

Двамата бразилци са нападатели и ще бъдат у нас след 20-ти юни. Те са били препоръчани на Стоилов и той трябва да си хареса един от тях.

Ако бъдат взети един защитник и един нападател, плюс сигурния Дарко Тасевски, то Станимир Стоилов може да е доволен от селекцията в Левски. Сините започват подготовка в събота от 17.00 часа на стадион „Г. Аспарухов”.