Левски допусна втора загуба от началото на сезона и остана на последното място във временното класиране, а новият старши треньор на отбора Славиша Йоканович дебютира с поражение. „Сините“ паднаха с 1:2 като домакини от Локомотив Пловдив в мач от 2-я кръг на А група, който се игра на стадион „Георги Аспарухов“. Левски е единственият тим в А група, който не е спечелил нито една точка в първите два кръга от шампионата.

Локомотив Пловдив доста изненадващо поведе в резултата в 17-та минута, когато Здравко Лазаров центрира от фаул в наказателното поле на Левски, където Станислав Ангелов изпусна Н'Диае и той с глава прати топката във вратата на Пламен Илиев.

„Сините“ можеха да изравнят резултата в 25-та минута, когато Владимир Гаджев пусна хубав извеждащ пас към Илиян Йорданов, който остана сам срещу Йордан Господинов, но стреля право в тялото на вратаря на Локомотив.

Станислав Маламов получи контузия и бе принудително заменен в 26-та минута от Георги Стефанов. След мача стана ясно, че Маламов е със съмнения за извадено рамо.

Левски успя да изравни резултата в 30-та минута, когато Нуно Пинто центрира в наказателното поле на Локомотив, където Цветан Генков надскочи защитата на гостите и прати топката в долния ляв ъгъл на Йордан Господинов.

Левски можеше да обърне развоя на срещата в 33-та минута, когато Владимир Гаджев центрира в наказателното поле на Локомотив, след което Цветан Генков стреля с глава, но Йордан Господинов спаси.

Локомотив Пловдив отново излезе напред в резултата в 57-та минута, когато Мартин Камбуров стреля от около 20 метра и прати топката в горния ляв ъгъл на Пламен Илиев.

В 63-та минута Кевин Бру отправи опасен далечен удар по посока на вратата на Локомотив, но Йордан Господинов успя да спаси, след което при добавката Цветан Генков пропусна да изравни резултата.

Левски можеше да изравни резултата в 85-та минута, когато Стефан Велев стреля отдалеч, но Йордан Господинов демонстрира добър рефлекс и спаси. Две минути по-късно Стефан Велев отправи нов хубав далечен удар, но Господинов отново спаси.

Така след тази загуба Левски остана на последно място без спечелена точка, а Локомотив Пловдив се изкачи на трето място във временното класиране с 4 точки.