Шампионите от София успяха да победят гостите от Вихрен Сандански с 4:0 на стадион „Васил Левски”. „Сините” спазиха заканата си да излязат с едноминутно закъснение на терена като протест срещу решението за базите. Феновете в сектор А разпънаха транспарант с текст „Върнете ни стадион „Раковски”, който футболистите развяха след излизането си на терена.

Първата част беше слаба, главно защото момчетата на Мъри Стоилов влязоха в тона на гостите, които гледаха само как да се отърват с по-малко голове. Все пак Левски откри резултата в 10-та минута след гол на Домовчийски, но основната заслуга за гола беше на Христо Йовов, който подаде на Валери по прекрасен начин от въздуха. Преди и след гола „сините” удариха и 2 греди.

Картината се промени коренно през второто полувреме, когато Йовов се разигра още повече и отбеляза 2 попадения, едното от които след перфектно изпълнение на пряк свободен удар. Последното попадение беше изключително красиво и бе дело на Сърмов, който влезе като резерва на мястото на Ричард. Голът дойде след двойно подаване между Домовчийски и Сърмов, като последния с много точен удар прати топката в горната греда и тя тупна за Шейтанов.

Съдийската тройка отнесе „благословиите” на феновете на Левски с няколко спорни отсъждания за засади. В една ситуация реферът откровено сбърка, като не даде авантаж, при една от малкото атаки на гостите.

След края на мача публиката, която отново наброяваше 10,000 души, изпрати с аплодисменти любимците си, а шампионите продължават уверено да крачат към нова титла.