Старши треньорът на Левски Тони Здравков изведе своите футболисти на поредно занимание преди срещата с Черно море без трима от игралите при победата над Литекс с 4:1. Става въпрос за Станислав Ангелов, Владимир Гаджев и Горан Блажевич. Последният е в Загреб, тъй като му се роди син и е пуснат от треньорите да е близо до семейството си.

Асът Владимир Гаджев е получил почивка, а причината за това са многото мачове, които изигра от началото на сезона, както за Левски, така и за националния тим на България. Така или иначе, Гаджев няма да запише участие в мача срещу Черно море в събота, защото е наказан от ДК на БФС.

Станислав Ангелов пък тренира самостоятелно във фитнеса. Тони Здравков дозира натоварванията на Пелето. Очевидно треньорът на „сините“ отчита напредналата футболна възраст на Ангелов.

Гари Родригес тренира наравно с основната група на „сините“. Вчера холандското крило се готвеше на облекчен режим, защото изпитваше болки в рамото. В крайна сметка травмата явно е отшумяла и Родригес е готов за пълни натоварвания.