Босовете на Левски все още не са решили, на кой стадион да се играе домакинската среща с Тампере, призна Константин Баждеков. Изпълнителният директор разкри, че има проблем с тревната настилка на клубния стадион „Георги Аспарухов”. „В сряда ще решим, къде да играем мача с финландците. Имаме дребни проблеми с тревата на „Герена”, заради големите жеги в последно време.

Ръководството на Левски спази традицията, като определи евтини цени на билетите за мача реванш с Тампере, разкри Константин Баждеков. Пропуските за сектор А ще струват 6 лева. Билетите за сектор В са с цена от 5 лева. Най-малко пари трябва да заделят запалянковците, които ще гледат двубоя зад двете врати. Цените на билетите за секторите Б и Г са от по 2 лева.

Баждеков изрази надежда, че до края на седмицата сапунката „Пелето” ще приключи. „Вярвам, че въпросът със Станислав Ангелов ще бъде приключен до края на седмицата. Надявам се в наша полза”, отбеляза финансистът.

„Предвидени са премии, но те ще са още по-добри, ако футболистите влязат в групите на Шампионската лига”, очаквано допълни Баждеков.