Отборът на Левски постигна първата си победа за сезона, след като надигра отбора на Хасково с категоричното 5:0, в контролата между двамата тима, играла се в Правец.

Първият гол падна в 8-мата минута на мача. След центриране на Милан Коприваров, топката попадна в краката на Емил Ангелов и той с диагонален удар прати кълбото в мрежата на Хасково.

Малко по-късно новото попълнение Елтон, вкара първото си попадение за отбора на Левски, след пас на Льороа.

Минута след това, в 14-та Веско Минев се разписа за 3:0, след втора асистенция на Льороа, с което свърши по интересното от мача през първото полувреме.

Втората половина на срещата почна с преса на сините, която доведе до логичното в 50-та минута. Джаейоба се разписа, след многоходова атака на сините.

Последното попадение във врата на Хасково стана след статично положение. Христо Йовов бе спънат на границата на наказателното поле, след страхотна самостоятелна акция по лявото крило. „Бижутерът” изпълни фала и качи топката на главата на Томашич, който не сбърка и вкара за 5:0.

Станимир Стоилов започна мача Митрев, Миланов, Стойчев, Бензукан, Минев, Ричард, Иванов, Льороа, Емил Ангелов, Елтон и Коприваро. Като резерви за „сините” влезнаха Петков, Петров, Томашич, Йовов, Тасевски, Домовчийски, Джаейоба, Вагнер, Топузаков и Бардон, като така специалистът даде възможност на всичките си играчи да вземат участие в срещата.

За Хасково като титуляри започнаха Тодорв, Крумов, Йорданов, Попов, Петев, Ямуков, Реджеп, Димитров, Добриков, Матев и Иса. В последствие наставникът на Хасково Стамен Белчев, вкара в игра Младенов, Лазов, Динчев, Стойчев, Киров и Делчев.