Левски постигна минимална победа с 3:2 над новака в А група Видима Раковски. Това бе втората проверка за шампионите на лагера им в Правец.

Резултатът бе открит от севлиевци чрез Бисеров в 9-та минута, след груба грешка на Лемперов. В 18-та Мекиков стреля отдалеч, а вратарят на „сините” Митрев не успя да хване топката и я изпусна в мрежата си. Така Видима поведе с 2:0.

В 26-та минута шампионите на България успяха да намалят резултата. Садула подаде на Балтанов, който отправи силен удар по посока на вратата на отбора от Севлиево, след което топката рикошира в Борисов, който си вкара автогол.

До края на първото полувреме левскарите имаха шанс да изравнят резултата, но не съумяха да реализират създалите се положения пред Христо Иванов.

През втората част „сините” контролираха изцяло играта на терена, но много трудно успяха да стигнат до пълния обрат в срещата.

В 71-та минута Николай Димитров изведе Емил Ангелов сам срещу вратаря на Видима Раковски Абдиков, който спъна нападателя на „сините” и съдията на мача Стоян Алексиев свири дузпа за шампионите, която бе реализирана минута по-късно от Седрик Бардон.

В 83-та минута Живко Миланов центрира в наказателното поле на отбора от Севлиево. Защитниците на Видима оставиха непокрит Емил Ангелов, който се възползва от възможността и оформи крайния резултат в контролата.