Валентин Грънчаров, Агия Напа Старши треньорът Станимир Стоилов вчера обяви стартовите единадесет на Левски срещу румънския Оцелул. Часове преди мача той направи една промяна сред тези, които ще започнат мача.

Виктор Генев, който бе със здравословни проблеми, направи пълноценно занимание преди обяд и ще излезе титуляр в мача за Купата на Кипър. Не се потвърдиха очакванията той да започне вместо Саид Ибраимов. Генев смени Борислав Балджийски. Той ще заеме мястото му в халфовата линия.

„ Виктор се чувства добре и затова ще играе, заяви Стоилов. Но няма да играе в защитата, а пред нея. Исках един опитен да ръководи защитата и смятах това да е Боримиров. Даниел обаче се оплаква от вчера от болки в корема и няма да може да играе. Затова ще играе Саид за да води младите до него. Рабех игра много мачове, а ще вземе участие в срещите с Рапид и Артмедия.”

Освен Боримиров и Миро Иванов не тренира днес пълноценно. Двамата, заедно с Георги Сърмов и Шакиб Бензукан въртяха обиколки. Лусио Вагнер пък тренираше с Ясен Екимов.

Титулярите днес тренираха 30 минути и най – вече тактически упражнения. Левски започва с Цецо Димитров, Станчев, Ибраимов, Симо Иванов, Балтанов, Генев, Киров, Матев, Табаков, Иса и Зизов. Капитан ще е Лъчезар Балтанов. Мачът е от 15.15 часа в Паралимни.

Контузиите при сините стигнаха и треньорите. В края на заниманието и треньора на вратарите Руслан Михайлов потърси лекарска помощ, заради проблеми с глезена на десния крак.

Радко Мутафчийски отпътува рано сутринта за София, а от там се очаква идването на изпълнителния директор Наско Сираков и македонския национал Дарко Тасевски. Игралите за България национали се очаква също до вечерта да са в лагера на Левски в Агия Напа.

Снимки: Валентин Грънчаров, Gong.bg