Левски продължава със селекцията. Станимир Стоилов каза пред Gong.bg, че продължават разговорите с няколко клуба и футболиста за евентуални трансфери. „ Селекцията ни зависи и от представянето на бразилеца Елтон, който е на проби и дали Левски ще се раздели с някой футболист. Нямам причини да съм недоволен от моите играчи, които са тук и от чаканите национали. Футболистите ми са достатъчно високо качество, за да се справи Левски по възможно най- добрия начин”.

Станимир Стоилов не е склонен да се раздели ,с който и да е от основните играчи. „ Нямам причина да съм недоволен от Топузаков и Томашич. Те бяха стълбове в нашата защита през изминалите години. Правим селекция за да има вътрешна заменяемост на играчите. Левски има натоварена програма през годината. Аз няма да налагам новите, ако непокажат качества. Както бе с Диано. Тогава продължаваме със старите. Искаме да усилим конкуренцията, нищо друго”.

Що се отнася за ежедневната работа Стоилов е спокоен: „ Времето е доста топло, но играчите тренират сериозно и отговорно. Нямат проблеми с натоварванията. Бензукан още не е започнал да тренира наравно с останалите. Той от понеделник ще започне наравно с националите. Дарко Тасевски се справя отлично. Елтон все още го аклиматизираме към отбора, с оглед на часовата разлика с Бразилия.