Мениджърът Георги Иванов съобщи, че шампионите ще останат до края на седмицата в Каварна, въпреки студеното време и затруднените условия да се тренира на терените.

Така Левски няма да прекъсне подготвителния си лагер край морето, който по програма трябва да завърши с контролата с Каварна в неделя преди обяд и след това „сините” да си тръгнат към столицата.

Домакините правят всичко възможно, въпреки студеното време, Левски да не спира с подготовката си. Лично кметът Цонко Цонев отделя време, за да разбере дали всичко с отбора е наред.

Градоначалникът, известен в музикалните среди като Кметала, дори е разпоредил да се изчисти изкуствения терен, за да не пропадне мача в неделя.

Цонев остана учуден от писания, че Левски мизерстват в града. Собственикът на хотел „Отдих” също бе възмутен от откровените лъжи, че нямало ток и вода в хотела. Той дори разреши да снимаме как изглежда стая, в която са настанени шампионите.

В снимки показваме как преминава един работен ден на левскарите в Каварна, въпреки „ледената епоха”, настъпила в крайморския град.

Автобусът на Левски, управляван от „майстора на зимното каране от Самоков” Дафо е съпровождан отпред от снегорин. По пътя от хотела до стадиона и залата гледката е впечатляваща. Къщи затрупани със сняг и коли, които едвам се виждат.