Новото треньорско ръководство на Левски е набелязало три български имена за попълнения в „синята“ защита. Както Гонг вече ви съобщи, едно от тях е на Росен Колев, който играе за Черно море. Другият попаднал в плановете е централният защитник на Берое Владимир Зафиров. Куриозното е, че и двамата са юноши на ЦСКА.

Футболистът на Берое отлично се познава с Илиан Илиев, двамата работиха заедно в Стара Загора. Зафиров е от Сливен, но за кратко пребивава в школата на „червените“, като дори има записан мач за мъжете на ЦСКА. Той е на 29 години и е висок 187 сантиметра. Част от кариерата му преминава и в Б група, но в последно е време е твърд титуляр за „заралии“.

Според запознати Левски следи и Георги Терзиев от Черноморец Бургас. Той вече дебютира за националния отбор на България, въпреки че е едва на 20 години. Той също е родом от Сливен, но кариерата му изцяло преминава в Бургас. Играл е за Нафтекс и актуалния му тим – Черноморец. Терзиев е висок 183 сантиметра. Умее да играе като краен защитник и централен бранител.

Левски усилено търси играчи в защита, след като реши да се откаже от Сюлейман Диамутен, а договорът на Грийн изтече. Не е ясно какво ще е бъдещето и на Йордан Милиев, който евентуално може да бъде продаден. На този етап сигурни за следващия сезон са Мюлдер, Иво Иванов и Нуно Пинто.