Седрик Бардон: „Болят ме малко адукторите, но всичко е наред, когато печелим. С Литекс винаги играем трудно, те имат много силен отбор тази година. Днес Левски игра бавно, без самочувствие, малко безидейно. Но накрая победихме, а това е най-важното”.

Екундайо Джайеоба: „Получи се добър мач. Не показахме най-доброто, на което сме способни, но гледаме напред. За мача с Тампере съм спокоен. Отиваме да победим и там. Чувствам се прекрасно, че отбелязах победния гол. Вярно е, че имаме сили да влезем в Шампионската лига. Моля се постоянно на моя Бог това да се случи”.

Георги Петков: „Най-важното за нас е Купата. Колкото трофеи и да има, Левски трябва да ги взима и оттук нататък ще бъде така. Важното е, че тимът побеждава и могем да се радваме на трофеи. Това все пак ни беше първи мач. Надявам се, че с всеки следващ мач ще влизаме в подходящото ниво. Щастлив съ, че феновете ни подкрепиха и че ние успяхме да зарадваме тях”.

Димитър Телкийски: „Чувството да вдигна Купата като капитан на Левски е невероятно. Радвам се, че успяхме да вдигнем трофея и да зарадваме хората”.

Христо Йовов: „Тази купа беше важна за нашето самочувствие. Иначе като цяло мачът не беше от най-добрите на Левски. Може би обаче имаме вече шампионски дух, който ни помага. Ако в момента не демонстрираме емоции по време на срещите си, това е заради факта, че не бяхме на обикновеното ниво. Може би това, че мачовете за Купата не са толкова хубави, е някаква орис. Може би тези важно двубои трябва да са трудни. Доста време не успяхме да побеждаваме Литекс. Сега дойде времето малко да ги побиеме”.

Дарко Тасевски: „Важното е, че победихме. Това е първи мач и нататък ще играем по-добре. Радвам се, че феновете ме аплодираха. Мачовете на Шампионската лига са нещо много важно за мен”.

Георги Сърмов: „Получи се доста труден мач. Допуснахме гол в последните минути, с което сами си усложнихме задачата. Радвам се, че все пак вкарахме второ попадение. Като първи мач, за нас беше важно да го спечелим, за да тръгнем добре. Вече мислим за срещата с Тампере. Ние ще излезем за победа на всяка цена”.