След загубата с 0:3 от молдовския шампион Шериф, футболистите на Левски бяха пуснати от мениджъра Георги Иванов в почивка. Те можеха да избират дали да отидат на пазар до Ларнака или да останат да почиват в хотелския си комплекс в Агия Напа.

По-голямата част предпочете да остане и да релаксира активно в хотела. Треньорският щаб, вратарите, без Божидар Митрев, новите попълнения Миро Антонов и Майкъл Тевия и още няколко играчи се възползваха от възможността и отидоха до Ларнака.

Там те успяха да се засекат по търговската улица с футболистите от молдовския тим, които вчера ги победиха с 3:0. Оказа се, че и двата отбора са имали предвидена почивка след мача. Молдовците като видяха българската група леко се усмихнаха, но не казаха нищо от позицията си на победители в двубоя. Българите пък нямаше какво да кажат след загубата вчера.

Треньорският щаб предпочете, вместо в магазините, да релаксира в кафенетата на крайморския булевард. Футболистите също се ограничиха до съвсем дребни покупки за разлика от минали години. Най-интересно бе за идващите за първи път тук Майкъл Тевия и Мирослав Антонов. Тези, които останаха в Агия Напа съчетаваха почивката с посещение пожелание на фитнес залата.

Следобед по програма Георги Иванов е предвидил гледане на видео с избрани моменти от мача срещу Шериф.