Три от водещите отбори в А група – Левски, Лудогорец и Литекс са в битка да вземат юношеският национал Станислав Дрянов, научи Дарик радио. Един от героите на юношеската формация до 19 години, която начело с Александър Димитров се класира за евро финалите в Унгария това лято, разтрогна с досегашния му тим Черноморец Бургас.

В Левски се надяват Станислав да се присъедини към голямата група от негови съотборници , които играят за „сините” и са в юношеският национален тим. Става въпрос за Борислав Цонев, Радослав Цонев, Стивън Петков, Александър Любенов и Мики Орачев. В разширения състав на Александър Димитров са още Владислав Мисяк и Деян Иванов, които също са част от мъжкия тим на „сините“.Станислав Дрянов прекъсна трудово- правните си отношения с Черноморец считано от 20 май 2014 година и в момента е свободен агент.

Станислав Дрянов е роден на 4 февруари 1995 година и дебютира в А група на 5 октомври 2012 годи в мач на Черноморец срещу Ботев Враца. Досега има 23 мача в А група . Той е висок 177 см и играе като полузащитник. За националния отбор на България до 19 години има изиграни 8 мача.