Отборът на Левски вече е на Острова на Афродита, но ги посрещна много лошо време. Силна буря придружена със силен дъжд затрудни максимално кацането на самолета, с който пътуваха шампионите.

Поради усложнената обстановка кипърският пилот не рискува и не приземи самолета при първият опит за кацане. Наложи се втора обиколка над морето, за да може да направи втори опит. Въпреки бурния вятър и силния дъжд авиаторът рискува и приземи самолета върху пистата, която бе наводнена, но не създаде проблеми за кацането.

Освен традиционното вече за сините трудно приземяване в Кипър, по пътя самолетът бе почти непрекъснато в турбулентна зона, но всичко това вече не прави впечатление на футболистите и треньорите, тъй като подобни пътувания станаха традиция за тях.

Преди четири години, когато старши треньор на тима бе Георги Василев самолетът въобще не успя да кацне в Ларнака, а бе принуден да се приземи на летището в Пафос.

Притесненията на старши треньора Станимир Стилов не бяха от пътуването, а от това дали лошото време ще позволи на отбора да проведе нормален тренировъчен процес в Кипър.