Левски завърши 1:1 с лидера в румънската първа дивизия Динамо Букурещ и изпусна да го победи. Домакините поведоха в 23-та минута, след като се възползваха от грешка в защитата на „сините” и Менди стреля много прецизно и се разписа във вратата на Митрев. Шампионите на България веднага реагираха и създадоха няколко опасни положения пред стража на домакините. В 31-та минута Коприваров навлезе в наказателното поле на „вълците”, стреля силно и успя да изравни резултата.

До края на първото полувреме и двата отбора създадоха интересни положения, но ги пропиляха. За домакините пропуснаха Никулеску и Данчулеску. За Левски пропуснаха Емил Ангелов на два пъти и Сърмов.

В началото на второто полувреме домакините се опитаха да отбележат попадение и наложиха натиск, който обаче не даде резултат. В последните 25 минути Левски изпусна няколко положения чрез Милан Коприваров и Емил Ангелов. Един шут на последния бе избит от гол линията от защитника на домакините Раца.

На мача имаше 30 българи, които подкрепяха българския отбор.

Съставът на Левски: Митрев (45’ Михайлов), Миланов, Стойчев, Ст. Ангелов, Минев, Ричард, Сърмов, Мирослав Иванов (78’ Ели Зизов), Джайеоба (63’ Бардон), Коприваров, Емил Ангелов.