Отборите на Левски и Динамо Киев ще се срещнат, по всяка вероятност два пъти в контроли тук в Ейлат, научи Гонг. От страна на украинците настояват да има мач и в петък, защото имат огромна група от футболисти и няма да могат да ги използват всички в неделя.

Динамо вече са в курорта и са настанени в хотел в центъра на Ейлат. Довечера украинците ще тренират на терена, където се подготвя и Левски. След заниманията на двата отбора ще има среща и между двамата треньори – Станимир Стоилов и Юрий Сьомин. Те да последно се видяха пак тук в Израел, но в Херцелия, където Левски игра контрола с Динамо Москва, чийто треньор бе Сьомин.

В петък от 12 часа ще е първата среща между Левски и тимът от Киев. Стоилов ще даде шанс на всички млади футболисти, като ще ги подкрепи с един двама от по- опитните. Митрев, Станчев, Симо Иванов, Балтанов, Огнянов, Матев, Иса, Зизов, Киров и Николай Димитров.

Втората проверка между двата отбора ще е в неделя от 14 часа.

Тренировката преди обяд включваше бягане 30 х 30 и единствен в нея участие не взе Шакиб Бензукан. Ники Димитров не пробяга цялото упражнения, както и почуствалия болки Сашо Киров.

Даниел Боримиров днес навършва 38 години.

От вчера пък Седрик Бардон е главен герой на спортните емисии в Израел. Непрекъснато се дават кадри от пристигането му. Днес Седрик тренира с Апоел Бней Яхуда и след това официално ще подпише личния си договор с този тим. Евреите го карат още в събота да дебютира. Самият той е изявил желание в неделя да дойде до Ейлат и да гледа мача Левски – Динамо Киев.