Македонският халф на Левски Дарко Тасевски изненадващо не попадна в групата на „сините“ за двубоя с Черноморец Бургас. Гонг научи, че причината не е скандал или нещо подобно, а съвкупност от няколко факта.

На практика през лятото Тасевски ще бъде продаден, тъй като изглежда е изчерпан да играе за Левски. Полузащитникът е един от най-опитните в отбора и вече има желание да се пробва в чужбина. На няколко пъти Тасевски беше близо до трансфер, но винаги оставаше в Левски.

От друга страна по време на мача с Локомотив София, имаше известно напрежение между запалянковците и Дарко, който е един от опитните в тима, които в последно време отнасят фенския гняв.

До края на сезона Тасевски е на линия и ще помага всеки път, когато треньорският щаб прецени, че има нужда от него. Той се явява една от звездите на Левски, но както и останалите футболисти, неговото ниво също спадна драстично.

Според запознати обаче, отношенията на футболиста и ръководството са повече от коректни.

През лятната пауза се смята, че „сините“ ще се разделят с още един от основните си футболисти. Публична тайна е, че Владимир Гаджев също напира за трансфер в чужбина.