Отборите на Левски и ЦСКА поднесоха своите съболезнования към семейството и близките на Стоян Коцев, който почина тази нощ. Бившият треньор на Славия е едно от най-големите имена в историята на „белия“ тим.

Ето какво гласят съобщенията в интернет страниците на Левски София и ЦСКА:

"ПФК Левски изразява най-искрени съболезнования на близките и семейството на Стоян Коцев. Легендата на Славия (София) почина тази нощ на 67-годишна възраст. През годините той бе достоен съперник на нашия клуб в кариерата си на футболист и треньор.

Почивай в мир!"

От ЦСКА  написаха: „След продължително боледуване на 67-годишна възраст почина легендата на Славия, големият човек и спортен деятел Стоян Коцев.

В кариерата си като футболист Коцев има бронзов медал с отбора на Славия през 1970 година. Два пъти е голмайстор на „Б” група носейки екипа на Балкан (Ботевград) през 1977 и 1978 година.

През 1996 година изведе Славия до титла и Купа на страната. В треньорската си кариера освен Славия е водил Балкан (Ботевград), Академик (Свищов), Добруджа, Чумерна (Елена), Червено знаме (Павликени), Хемус (Троян), Марек (Дупница), работил е в Китай и е водил младежкия национален отбор на България.

Всички в ПФК ЦСКА София изказват най-искрените си съболезнования на близките му.

Вечна ти памет, Кано!“