Отборите на Левски и Берое ще си разменят футболисти, научи Gong.bg . Шефовете са преговаряли по трансфера на Пламен Крумов и са стигнали до варианта, при който и двете страни да са доволни. Да осъществят размяна на защитника Пламен Крумов с нападателя Илиян Йорданов. По наша информация преговорите са били на възможно най- високо ниво от страна на ръководствата на двата отбора.

Договорът на Пламен Крумов изтича лятото и старозагорци могат да го изпуснат без да вземат и лев за него. Старши треньорът Петър Хубчев при старта на подготовката бе категоричен, че иска да работи само с футболисти, които максимално ще се раздават за Берое, ако не по- добре да се раздели клубът с определени играчи. Пламен Крумов пък не иска да играе във втората седмица и иска да продължи кариерата си в тим от първата седмица. От Берое са поискали трансферна сума за защитника, която от Левски не са искали да платят в пълния й размер. Така при поредните преговори се е стигнало до възможността да се осъществи размяна на Крумов с Илиян Йорданов, който не попадна в плановете на Тони Здравков и не замина с Левски за първия подготвителен лагер в Созопол.

Явно размяната ще доближи до финализиране трансфера на Пламен Крумов в Левски, а Берое ще се подсили с нападателя Илиян Йорданов. Според някои източници е възможно и Димитър Везалов да е замесен в размяната, но това, според нас, е по- малко вероятно.

Желанието на двамата старши треньори е сделката да се осъществи максимално бързо и двамата футболисти да започнат подготовка с новите си отбори – Пламен Крумов с Левски в Созопол, а Илиян Йорданов с Берое в Старозагорски минерални бани.