Най-новото попълнение на Левски Наджиб Амари ще има право да играе срещу Славия. Офанзивният полузащитник оставя добри впечатления по време на тренировките и е твърде вероятно да стартира като титуляр срещу „белите“ в неделя. Това на практика ще бъде негов дебют със синята фланелка.

Очаква се Пламен Илиев да застане на вратата за Левски. Той не е пазил от началото на сезона, защото счупи крак по време на лятната подготовка. Илиев се възстанови и дори и игра в една контрола по време на паузата за европейските квалификации.

Илиев ще бъде четвъртият вратар на Левски, който пази в А група от началото на сезона. До този момент на вратата на „сините“ се изредиха Кристиян Наумовски, Стефано Кунчев /който вече не е в клуба/ и юношата Александър Любенов. На „Герена“ се надяват, че вратарската криза вече е овладяна. Илиев има доста опит и се смята, че той трябва да стабилизира положението.

„Сините“ направиха още една промяна в тази посока, след като Валентин Захариев бе върнат за треньор на вратарите, а преди това тази длъжност изпълняваше Руслан Михайлов.